Sucs i batuts

Les fruites i verdures són una gran font de vitamines, minerals,  enzimes i antioxidants entre d’altres.  Quina millor manera de gaudir de les seves propietats, que prenent-los de manera crua a través dels nostres sucs de fruites i verdures?

Vine a tastar la nostra carta de sucs verds.  Són sucs elaborats majoritariàment amb vegetals de fulla verda, combinats amb fruita i altres ingredients d’alta qualitat nutricional.

Entre els molts beneficis dels sucs verds, destaquen:sucs fruites verdures saludables cardedeu

  • Són un còctel de vitamines i minerals, per la qual cosa ens aporten una gran dosis d’energia i vitalitat.
  • Tenen un efecte alcalinitzant en el PH de la sang. Un PH alcalí prevenen el desenvolupament de malalties.
  • Ajuden a oxigenar la sang, gràcies a la clorofil·la que ens aporten els vegetals de fulles verdes.
  •  Ajuden a depurar i desinflamar el sistema digestiu i a regular el trànsit intestinal.
  • És un gran remei antiaging ja que són una gran font d’antioxidants, els quals ajuden a retardar l’envelliment de les nostres cèl.lules.

 

També tenim altres combinacions de sucs de fruites i verdures pels qui voleu gaudir d’un suc amb més dolçor o encara no us atreviu amb els sucs verds.

 

Tots els nostres sucs estan elaborats amb el sistema COLD PRESSED, un sistema de premsat en fred, que minimitza l’oxidació i que permet conservar molt millor les vitamines, minerals i enzims de les fruites i verdures. A l’evitar l’alta velocitat a la que sotmeten els ingredients altres liquadores convencionals, evitem un augment de la temperatura que provoca una pèrdua de nutrients.

 

I no deixis de provar els nostres batuts! Saciants, cremosos  i que ens aporten tota la fibra de les fruites i verdures.

 

Si necessites un acompanyament professional, t’oferim el contacte del nostre nutricionista, que et podrà assessorar i ajudar d’una manera més personalizada.